TPOok!

 
Video

Video – Eindhovense vrouw ontvoerd, politie zoekt twee donkere mannen

Vrouw die te hulp schoot is belangrijke getuige

Op 27 mei wordt een vrouw op het station van Eindhoven door twee donkere mannen een bordeauxrode Volkswagen in getrokken. Een vrouw rent nog naar de auto toe om haar te helpen, maar zij komt te laat. Het slachtoffer wordt meegenomen naar een huis nabij de Afrikalaan in Son en na enkele uren weer vrijgelaten.

Later komt zij een van de daders nog eens tegen, de kleinste van de twee, met dreadlocks. De politie heeft videobeelden vrijgegeven en wil graag de vrouw spreken die kwam helpen, en natuurlijk willen zij graag weten wie de daders zijn.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.