TPOok!

 
avatar
   
Binnenland

Zoektocht naar Anne Faber gaat verder, in Den Dolder en Zeewolde

Michael P. voor rechter-commissaris

De zoektocht van de politie naar Anne Faber wordt donderdagochtend hervat. Woensdag besloot de politie het zoekgebied uit te breiden naar de omgeving van Zeewolde (Flevoland).

De politie deed dit op basis van “nieuwe onderzoeksinformatie” maar deed daar verder geen mededelingen over. De verdachte in de zaak, Michael P., heeft in Zeewolde gewoond. Het terrein in Zeewolde waar onderzoek wordt gedaan, rondom de Flediteweg in de buurt van golfresort Zeewolde, werd woensdag afgezet met hekken en bewaakt door de ME.

Er wordt ook gezocht in de omgeving van de forensisch psychiatrische kliniek Altrecht Aventurijn in Den Dolder, de plek waar de verdachte verbleef voordat hij werd opgepakt. De 27-jarige P. wordt donderdag voorgeleid bij de rechter-commissaris, die bepaalt of hij vast moet blijven zitten. Eerder werd hij veroordeeld voor de verkrachting van twee meisjes van zestien en zeventien jaar, afpersing, (poging tot) diefstal met geweld en verboden wapenbezit.

De 25-jarige Faber uit Utrecht is spoorloos sinds 29 september. Ze verdween tijdens een fietstocht.

Anp

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.