TPOok!

 
avatar
   
Binnenland

Student verlamd na schietpartij Groningen

"Om niets neergeschoten"

De 21-jarige student die afgelopen weekeinde ernstig gewond raakte bij een schietincident in Groningen, is de rest van zijn leven gedeeltelijk verlamd. In het televisieprogramma Opsporing Verzocht zei de politie dat de man om niets is neergeschoten.

Het slachtoffer werd zondagmorgen beschoten aan de Korreweg. Hij fietste daar toen hij werd aangesproken door drie mannen die om hem heen gingen staan en een schot losten. Het slachtoffer werd geraakt, maar kon wegrennen. Tijdens zijn vlucht werd hij nog een paar keer beschoten. Door de kogels is hij de rest van zijn leven verlamd aan zijn onderlichaam, aldus de politie. De politie zei eerder al er rekening mee te houden dat de man bij toeval betrokken is geraakt bij het incident.

Een 19-jarige Groninger is aangehouden. Naar de andere betrokkenen is de politie nog op zoek. De politie vraagt mensen die informatie hebben, die te delen.

 

ANP

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.