TPOok!

 
avatar
   
Buitenland

Texas-kerkschutter schoot minuten lang, executeerde mensen van dichtbij met schot door hoofd

Politie heeft videobeelden van massaslachting

De schutter die een bloedbad aanrichtte in een Texaanse kerk, bleef minutenlang doorschieten. Oud-militair Devin Kelley schoot zijn slachtoffers daarbij in executiestijl door het hoofd, zei een politiebron met kennis van het onderzoek tegen The New York Times.

De opsporingsdiensten beschikken over beelden van de schietpartij, die is vastgelegd door een camera. De kerk in Sutherland Springs deelde in het verleden vaak video’s van diensten op internet. De bron schat dat op de videobeelden te zien is hoe ongeveer zeven minuten lang wordt geschoten.

De autoriteiten in Texas gaven woensdag onder meer de namen vrij van de 26 overleden kerkgangers. In totaal stierven tien vrouwen, zeven mannen, acht kinderen en een nog ongeboren foetus. Het jongste kind was één jaar oud, de oudste volwassene 77.

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.