TPOok!

 
avatar
   
Binnenland

Monster van Den Dolder botste met scooter op Anne Faber, besloot haar te verkrachten en vermoorden

Michael P. geeft verklaring, toont geen enkel medeleven

Politie en justitie krijgen een steeds beter beeld van wat zich op de fatale 29 september heeft afgespeeld, toen Anne Faber tijdens een fietstocht verdween. Michael P. heeft verklaard dat hij met zijn scooter op Anne botste. Aanwijzingen op de plek bevestigen dit beeld, zo schrijft De Telegraaf.

Het lichaam van Anne zou zeer waarschijnlijk nooit gevonden zijn, als P., geconfronteerd met bewijs, niet had verteld waar ze lag. Het lichaam was diep onder de grond begraven. P. kende de plek goed.

“P. heeft volgens de bronnen waarmee de krant sprak, geen spoor van emotie of blijk van empathie of spijt laten zien tijdens de verhoren”, schrijft de Telegraaf.

Bij de confrontatie, zo heeft P. gezegd, ontstond een woordenwisseling. De veroordeelde zedendelinquent en straatrover nam Anne toen mee onder dreiging van een mes. Hij heeft de vrouw de bosjes in gesleept en verkracht. Daarna stak hij haar dood. Later dumpte P. de jas, tas en fiets van Anne bij Huis ter Heide, schrijft het dagblad.

Anp

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.