TPOok!

 
avatar
   
Buitenland

Bonusquote: UFO-Xfiles blijken echt, aldus New York Times, Pentagon in bezit van alientechnologie

'Wat ooit werd gezien als science fiction is nu science fact, een wetenschappelijk feit'

Tags: ,

 

“Op CBS’ ’60 Minutes’ zie Bigelow in mei nog dat hij ‘absoluut overtuigd’ was van het bestaan van aliens en dat UFO’s de aarde hebben bezocht.

Al samenwerkend met Bigelow’s bedrijf in Las Vegas werden documenten gepubliceerd met daarin beschrijvingen van waarnemingen van vliegtuigen die met grote snelheid lijken te bewegen zonder zichtbare vormen van voortstuwing, of vliegtuigen die lijken te zweven zonder zichtbare aanwezigheid van lift.

Elizondo zegt dat het enige wat nu werkelijk is beƫindigd de overheidssubsidie voor het project is. Die stopte in 2012. Sindsdien werkt Elizondo met officials van de marine en de CIA. Hij bleef aan het project werken vanuit zijn Pentagon-kantoor tot aan oktober dit jaar. Toen nam hij ontslag uit protest tegen, wat hij noemt, extreme geheimhouding en tegenstand van binnenuit.

Volgens Elizondo heeft iemand hem in het project opgevolgd, maar hij noemt geen namen.

“Dit gaat om zogeheten zwart geld”, zegt Reid. “Stevens weet er van, Inouye weet er van. Maar dat is het ook wel. En dat is hoe we het wilden.” Reid verwijst hiermee naar het Pentagon-budget voor geheime programma’s

Onder aanvoering van Bigelow werden gebouwen in Las Vegas aangepast om metalen legeringen en andere materialen dat Elizondo en aannemers binnen het programma zouden hebben weten te bergen na ongeĆÆdentificeerde fenomenen in de lucht.

“We zijn nu een soort van in de positie van Leonardo da Vinci die een afstandbediening om een garagedeur te openen in handen zou krijgen”, zegt Harold E. Puthoff, een ingenieur die voor de CIA onderzoek heeft gedaan naar buitenzintuigelijke waarneming en later als aannemer werkte bij het UFO-programma. “Eerst zou Da Vinci proberen uit te vinden wat hij precies voor onbekend voorwerp van onbekend materiaal (plastic) in handen heeft. Hij zou niets weten over de elektromagnetische straling die het uitzendt of waar de afstandbediening voor is bedoeld.”

In 2009 besloot Reid dat het UFO-programma zulke bijzondere ontdekkingen had gedaan dat hij pleitte voor verhoogde veiligheidsmaatregelen om het te beschermen. “Er is veel vooruitgang geboekt met de identificatie van diverse zeer gevoelige, non-conventionele luchtvaartgerelateerde bevindingen”, schreef Reid in een brief aan William Lynn, een ondersecretaris voor defensie in die tijd. Reid vroeg of het programma een ‘beveiligd programma met alleen speciale toegang voor een kleine groep officials’ kon worden.

In een samenvatting van een Pentagon-briefing uit 2009, door de baas van het UFO-programma, staat dat: ‘Wat ooit werd gezien als science fiction kan nu worden gezien als ‘science fact’ (wetenschappelijk feit)’ en dat ‘de Verenigde Staten niet in staat zijn zichzelf te verdedigen tegen sommige van de ontdekte technologieĆ«n’. Maar de aanvraag voor extra beveiliging van het programma werd afgewezen.

In de ontslagbrief van Elizondo in oktober schrijft hij dat er ‘behoefte is aan meer serieuze aandacht voor de vele door de marine genoemde gevallen van ‘onbekende luchtvaartfenomenen’Ā waarbij ‘voorbij de volgende generatie’ techniek wordt gebruikt die zich bemoeien met militaire wapensystemen’.”

 

U las een samenvatting, in Nederlandse vertaling, van dit artikel in The New York Times(!). Uit het artikel blijkt dat het Amerikaanse Pentagon in het geheim onderzoek deed naar UFO’s, dat daarvoor een geheim (klein) budget beschikbaar was en dat het onderzoek nu weliswaar officieel is gestopt maar in het diepste geheim gewoon verder gaat.

Betrokkenen bij het onderzoek doen hun ontluisterende verhaal en zeggen zich zorgen te maken over zowel het gebrek aan transparantie, de angst die wetenschappers en militairen hebben om over UFO’s en UFO-fenomenen te praten en over de onderzochte, geavanceerde technieken die het Pentagon tijdens gebeurtenissen waarbij UFO’s zijn betrokken in handen zou hebben gekregen.

Deze techieken zouden zeer geavanceerd zijn, geen science fiction meer maar wetenschappelijke waarheid, en de militaire verdediging van de VS zou, als ze er tegen zou moeten strijden, geen schijn van kans hebben.

Kortom: de truth is out there en Fox Mulder was helemaal zo gek nog niet. Zegt nu ook de gezaghebbende kwaliteitscourant The New York Times.

 

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.