TPOok!

 
avatar
   
Video

Bezopen Oekraïnse vrachtwagenchauffeur zaait dood en verderf op Duitse autobahn

Polizei-agente (23) dood, twee andere polizei-agenten zwaargewond

Tags:

Bij een botsing tussen een rijdende vrachtwagen en een stilstaande politieauto op de Duitse snelweg A61, net over de grens met Nederland, is een agente (23) om het leven gekomen. Twee collega’s raakten zwaargewond. Een van de politiemensen verkeert nog in levensgevaar.

De politieauto stond met zwaailichten langs de weg de bewuste vrachtwagen op te wachten. De slingerende truck ramde uiteindelijk met volle vaart de politieauto en sleurde die volgens Duitse media nog 200 meter verder. De agente overleed ter plekke. Een veertigjarige Nederlander was getuige van de crash. Hij had alarm geslagen over de vrachtwagen en reed nog steeds achter het voertuig.

De Duitse politie meldde volgens de Rheinische Post te zijn ingeseind door collega’s uit Maastricht over het opvallende rijgedrag van de vrachtwagenbestuurder, die uit Oekraïne kwam. De trucker bleef zelf ongedeerd en is aangehouden. Hij bleek te hebben gedronken en had ruim 2 promille alcohol in zijn bloed.

Anp

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.