TPOok!

 
avatar
   
Binnenland

Khalid Tatou (PvdA) had seksafspraak met 13-jarig meisje via sekssite, ontuchtzaak mogelijk groter

Khalid Tatou was PvdA-raadslid in Gouda en directeur van een islamitische basisschool

Tags:

Het dertienjarige meisje met wie de ex-directeur van een basisschool in Alphen aan den Rijn, Khalid Tatou, afgelopen zomer ontucht zou hebben gepleegd, is mogelijk slachtoffer van nog meer mannen. Dat bleek dinsdag tijdens de pro-formazitting in de rechtbank in Den Haag.

Het meisje zou in de zomer korte tijd op een sekssite hebben gestaan en in die periode met vijftien mannen hebben afgesproken, verklaarde zij eerder. Het Openbaar Ministerie (OM) doet onderzoek daarnaar, maar laat weten vooralsnog geen sporen of bewijzen te hebben gevonden die haar verklaring ondersteunen.

Tatou zit sinds afgelopen september vast en hij blijft vastzitten, bepaalde de rechtbank. Hij erkent dat hij afgelopen zomer met het meisje heeft afgesproken en haar naar een hotel heeft meegenomen, maar hij had geen idee dat zij zo jong was. Ook ontkent hij ontucht met haar te hebben gepleegd, meldt zijn advocaat Shirley Splinter.

De 32-jarige Tatou was directeur van de islamitische basisschool An Noer en destijds ook raadslid voor de PvdA in zijn woonplaats Gouda.

De voormalig schooldirecteur zou het meisje via een seksadvertentie hebben leren kennen. Volgens de advocate kon hij “door haar uiterlijk niet inschatten dat zij pas 13 jaar oud was” en was hij op zoek naar een serieuze relatie, niet naar seks.

Tatou was dinsdag niet bij de zogeheten pro-formazitting. Zijn advocaat meldt dat de verdenking hem heel zwaar valt. Dit en de media-aandacht over deze zaak hebben hem doen besluiten niet in de rechtbank te verschijnen. Splinter kon niet aangeven of Tatou wel bij de inhoudelijke behandeling aanwezig wil zijn.

Anp

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.