TPOok!

 
avatar
   
Buitenland

Noors echtpaar mishandelt purser tijdens KLM-vlucht naar Panama

Totaaltokkies terroriseerden tien uur durende vlucht

Tags:

Een Noors echtpaar heeft zich vrijdag zo heftig misdragen tijdens een KLM-vlucht naar Panama, dat ze zijn aangehouden en meteen onder politiebegeleiding werden teruggebracht naar Nederland. De 26-jarige vrouw mishandelde een purser toen zij haar geen alcohol meer wilde schenken. Zij moet zich op 18 januari bij de rechter verantwoorden en blijft tot die tijd vastzitten, zo heeft de rechter-commissaris dinsdag besloten. De 33-jarige man is wel vrijgelaten, meldt het Openbaar Ministerie (OM).

Het cabinepersoneel had tien uur lang de handel vol om het stel in bedwang te krijgen en te houden. De man sloeg vooral dreigementen uit maar zijn vrouw werd echt agressief. Toen de purser haar in de pantry weigerde nog alcohol te schenken vanwege haar gevloek en getier, kreeg ze een vuistslag in haar gezicht. Ook werd de purser aan haar haren getrokken en maakte de Noorse schoppende bewegingen naar haar hoofd. Een collega weet het slachtoffer te ontzetten.

De vrouw is al in het vliegtuig in de boeien geslagen. Het cabinepersoneel droeg hierbij ovenwanten om zich te beschermen tegen het spugen en de bijtende bewegingen van de vrouw.

Anp

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.