TPOok!

 
avatar
   
Binnenland

Vluchtende verdachten raken zwaargewond na sprong, politie vindt later lijk in flat

Gebeurtenissen 'een raadsel voor de politie'

Tags:

Twee verdachten zijn dinsdagochtend zwaargewond geraakt nadat ze op vlucht voor de politie van de vierde verdieping van een flat in Breda waren gesprongen. De zaak blijkt nu omvangrijker nu de politie een dode man in de flat heeft gevonden. Vanwege de ontdekking is de flat nu nog ruimer afgezet en de politie heeft een groot rechercheteam samengesteld. Vooralsnog zijn de gebeurtenissen een raadsel voor de politie, aldus een woordvoerder.

De zaak begon dinsdagochtend te rollen toen de politie een auto met twee mannen wilde controleren. De auto ging er vandoor. De twee verdachten stopten bij een flat aan de Roeselarestraat en renden naar binnen. In hun auto vonden agenten een onbekend aantal handvuurwapens.

Springen

Een hond en een arrestatieteam traceerden de mannen in een van de flatwoningen. Op het moment dat het arrestatieteam binnenviel, klommen de mannen naar buiten en sprongen van het balkon naar beneden.

Volgens een politiewoordvoerder kwam een van hen op een lantaarnpaal terecht en de ander op straat. Beiden raakten zwaargewond. Ze zijn naar het ziekenhuis gebracht. Over hun identiteit is nog niets bekend.

Na toestemming voor onderzoek in de flatwoning werd het lichaam van de dode man ontdekt. De oorzaak van zijn overlijden is onbekend. In een poging om de twee verdachten aan te houden heeft het arrestatieteam geschoten met een of verscheidene beanbags.

(ANP)

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.