TPOok!

 
avatar
   
Buitenland

Rechtstaat definitief kapot dankzij #metoo-beweging: Harvey Weinstein in elkaar geslagen

#metoo: rechter, jury en beul in één

Tags:

Harvey Weinstein heeft klappen gekregen van een bezoeker van een restaurant waar hij met zijn coach van de verslavingskliniek was. Dat heeft TMZ vernomen van de belager zelf.

De producer zat met de mentor die hem van zijn seksverslaving moet afhelpen te eten in een restaurant in Scottsdale toen de man, Steve, met hem op de foto wilde. Steve zei tegen Weinstein dat hij hem bewonderde om zijn films en vroeg hem om een foto te mogen maken. Weinstein reageerde volgens Steve agressief en zei dat hij moest oprotten.

De restauranteigenaar had tegenover TMZ een andere versie. Volgens haar was Weinstein rustig en zou vriendelijk hebben geantwoord dat hij liever niet op de foto ging. Vervolgens zouden de twee elkaar een hand hebben gegeven.

Later op de avond, toen Weinstein en zijn coach het restaurant verlieten, liep het uit de hand. Steve, die volgens eigen zeggen een flinke slok op had, vroeg aan zijn vriend om met zijn telefoon te filmen en liep op Weinstein af. Hij zei vervolgens tegen de filmproducent: “Je bent een stuk stront wat je die vrouwen hebt aangedaan”, en sloeg hem twee keer in zijn gezicht. Weinstein wankelde en viel bijna volgens Steve.

Over de afloop is wel iedereen het eens. De vriend van Steve vroeg Weinstein of deze aangifte wilde doen, maar hij had daar geen behoefte aan en iedereen verliet het restaurant.

Anp

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.