TPOok!

 
avatar
   
Buitenland

Koningin Elizabeth doet koninklijke beha-leverancier in de ban

Buckingham Palace weinig geamuseerd over boek 'Storm in a D-Cup' van voormalige eigenaresse

Het Britse koninklijk huis is bikkelhard voor het vermaarde lingeriehuis Rigby & Peller nu er details zijn onthuld over het aanmeten van de beha’s van koningin Elizabeth. De firma is na 57 jaar het zo vurig gewenste predicaat ‘hofleverancier’ kwijt.

June Kenton van Rigby & Peller, die de vorstin behulpzaam was met het zoeken en passen van geschikte bustehouders, schreef een boek getiteld Storm in a D-Cup. Hoewel de schrijfster volhoudt dat er niets wezenlijks over Elizabeth wordt onthuld, is Buckingham Palace onverbiddelijk, aldus de BBC.

Het Londense bedrijf heeft een verklaring vol spijt gegeven. Het betreurt diep dat het de status van hofleverancier kwijt is. Kenton (82), eertijds eigenaar van Rigby & Peller en tegenwoordig aandeelhouder, publiceerde in maart 2017 haar autobiografie waarin enkele details over de koninklijke bezoeken stonden. “Ik heb alleen maar geschreven dat ik naar de koningin ging om te passen, niet wat er gebeurde”, zo luidt haar verweer.

Lees ook

BBC – Queen’s bra fitter Rigby & Peller loses royal warrant

ANP

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.