TPOok!

 
Foto

Beeld: passagiers Boeing 737 van Pegasus op vliegveld Trabzon, Turkije hebben enorm veel mazzel

Alle 168 inzittenden met schrik vrij

Tags: ,

Een Boeing 737-800 van de luchtvaartmaatschappij Pegasus is zondag na de landing in de Turkse plaats Trabzon van de baan geschoten en bijna in de Zwarte Zee geplonsd. Het toestel bleef echter op de helling aan de kust naast de luchthaven hangen. Alle 168 inzittenden konden ongedeerd geëvacueerd worden, melden Turkse media op gezag van gouverneur van Trabzon, Yücel Yavuz.

Wel leidde het ongeluk tot grote paniek aan boord van het vliegtuig dat bijna verticaal boven de zee is komen te hangen. Over de oorzaak van het ongeval is nog niets duidelijk.

A Boeing 737-800 passenger plane of Pegasus Airlines is seen crashed after going off the runway at Trabzon Airport in Trabzon, Turkey, 14 January 2018. According to reports, the aircraft flying from Ankara to Trabzon went off the tarmac after landing on 13 January. No injuries of the 162 passengers and 6 crew were reported in the accident. EPA/ANP

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.