TPOok!

 
avatar
   
Buitenland

Nederlander (20) totaal kapotgetrapt door andere Nederlanders in Oostenrijkse skiplek Kirchberg

Gezellig après-skiën met bezopen agressie-Hollanders

Tags:

 

Een twintigjarige Nederlander is dit weekend zwaargewond geraakt in de Oostenrijkse wintersportplaats Kirchberg toen hij werd toegetakeld door landgenoten. De Oostenrijkse politie heeft vier andere Nederlanders opgepakt voor betrokkenheid bij de mishandeling. Ze zijn tussen de 19 en 23 jaar. Drie van hen zijn na verhoor vrijgelaten, de 23-jarige hoofdverdachte blijft langer vast.

Het slachtoffer liep een gebroken dijbeen, meerdere gebroken ribben en verwondingen aan zijn hoofd op. De man is naar een academisch ziekenhuis in Innsbruck gebracht. Een voorbijganger had hem ‘s nachts met hevig bloedend gezicht op straat aangetroffen.

Uit onderzoek blijkt volgens de politie dat de Nederlanders ruzie hadden gekregen in een kroeg in de plaats in Tirol. De vier verdachten werden buitengezet, maar wachtten de man op. Hij werd hard geschopt en geslagen.

Anp

 
Booking.com

 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.