TPOok!

 
Opinie

The Voice kandidaat Mennel Ibtissem stuurt vreemde tweets de wereld in

'Onze regering, dat zijn de ware terroristen'

Ik schreef al eerder:

 

”In Frankrijk valt het op dat als een aanhanger van de religie van de vrede zijn kop boven het maaiveld uitsteekt, er steevast antisemitische tweets opduiken, die hij of zij wat jaren eerder heeft verzonden. Soms wordt het afgedaan als een jeugdzonde, en soms komt de carrière van de persoon in kwestie echt in de knel.”

 

Vervang ‘antisemitisch’ door ‘fout’ en we hebben er weer één. De Syrische import Mennel Ibtissem, die gehoofddoekt en al een ronde in de Franse versie van ‘The Voice’ won. Prachtige vrouw, jammer dat ze naar aanleiding van de aanslag in Nice, waar een islamitische terrorist meer dan 80 mensen doodreed, een aantal vreemde tweets de wereld instuurde. Zoals deze: “les vrais terroristes, c’est notre gouvernement”, de ware terroristen zitten in onze regering. Waarbij met ‘onze regering’ blijkbaar de Franse regering wordt bedoeld. Laat dit even rustig op u inwerken: een Syrische vluchtelinge, met alle égards opgenomen in Frankrijk, zegt dit, na een afschuwelijke islamitische aanslag.

Verdacht dat doodrijder identiteitsbewijs mee nam

De foto van een met zilverfolie bedekt dood kind ter plekke, met een speelgoedbeertje ernaast op straat, was volgens haar in scène gezet door – alweer – de Franse regering, om de gemoederen tegen moslims op te kloppen.

In haar beperkte visie op de werkelijkheid was het minstens zo verdacht dat deze islamitische terroristische doodrijder een identiteitsbewijs bij zich had.

 

“C’est devenu une routine, un attentat par semaine. Et toujours pour rester fidèle, le ‘terroriste’ prend avec lui ses papiers d’identité. C’est vrai que quand on prépare un sale coup, on oublie surtout pas de prendre ses papiers”

 

Tweette ze. Aanslagen zijn routine geworden, elke week één. En altijd hebben die ‘terroristen’ (haar aanhalingstekens) een paspoort bij zich. Natuurlijk, als je zoiets voorbereidt, vergeet je vooral niet je papieren mee te nemen.

Hallelujah van Leonard Cohen in het Arabisch

Verder is ze een enorme fan van Tariq Ramadan en ‘komiek’ (mijn aanhalingstekens) Dieudonné, die inmiddels allebei achter de tralies zitten, de een wegens verkrachting en de ander wegens extreem antisemitisme en forse belastingontduiking.

Ze is een ronde verder in The Voice, en er is haar veel aan gelegen nog verder te komen. Daarom ontkent ze alles, en probeerde ze eerder al een en ander te laten verdwijnen van de internets, wat natuurlijk onmogelijk is. Om haar goeder trouw en vreedzaamheid te bewijzen, beroept ze zich op het lied waarmee ze won.

Ga even rustig zitten voor u verder leest.

Weet u met welk lied deze Mennel de wedstrijd won? Houd u vast, met ‘Hallelujah’ van Leonard Cohen, gedeeltelijk gezongen in het Engels en gedeeltelijk in het Arabisch.

Cohen is zich in zijn graf aan het omdraaien, as we speak.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.