TPOok!

 
avatar
   
Buitenland

Belgische ambulancebestuurder ramt slagboom, vlucht in paniek weg, laat patiënt alleen achter

Commercieel bedrijf voor ziekenvervoer, patiënte jong ziek meisje

Ipad

 

Een ambulancebestuurder heeft in België een patiënt achtergelaten in zijn ziekenwagen. De man was vanwege een aanrijding in paniek gevlucht, bericht televisiezender VTM zondag. De politie pakte hem later op.

De chauffeur van een commercieel bedrijf voor ziekenvervoer had vrijdag een jonge vrouw opgehaald in het ziekenhuis van Leuven. Hij raakte bij vertrek de slagboom en beschadigde daarbij de voorkant van zijn ambulance. De man zou vervolgens in paniek zijn geraakt en stopte uiteindelijk zijn voertuig. Hij nam de benen en liet de patiënt achter.

De ouders van het meisje sloegen alarm toen hun dochter niet thuiskwam. “Via ons track and trace-systeem zagen we dat onze ziekenwagen stilstond in Latem”, zei de bedrijfsleider van Ambulance Luc tegen VTM. Hij schakelde de politie in, die de bestuurder opspoorde. Hij bevond zich nog in de buurt van de ambulance.

Een politiewoordvoerster liet weten dat de man kampt met psychische problemen. {Hij was niet onder invloed van alcohol.” Het ambulancebedrijf heeft de patiënt alsnog naar huis gebracht.

Anp

 

 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.