Binnenland

Uit de dood herrezen jihadrapper: Dankzij Annabel Nanninga, Jan Dijkgraaf en Harald Doornbos sta ik 1-0 achter in de rechtbank

15-02-2018 13:19

Syriëganger Marouane Boulahyani leeft nog. Dat schrijft hij in een open brief aan de rechter die binnenkort over zijn zaak moet gaan beslissen. In de brief in handen van WNL zegt hij dat zijn dood in scène was gezet. Op die manier kon hij vluchten richting de Turkse grens. Woensdag doken de eerste berichten op dat de rappende ISIS-terrorist waarschijnlijk nog in leven was.

Dood in scene gezet

Begin december kwam het bericht naar buiten dat de strijder gesneuveld zou zijn. Hij geeft nu toe zijn dood in scene te hebben gezet:

 

“Recent is er in de media gemeld dat ik nog leef. Het bericht dat ik leef is juist. Een vertrouweling is naar de media gestapt en heeft verraden dat ik mijn dood in scene heb gezet.”

 

Boulahyani zegt graag verantwoording aan de Nederlandse rechter te willen afleggen maar weet niet of hij dan al terug is in Nederland. Wel hoopt hij het hoger beroep bij te kunnen wonen mocht hij veroordeeld worden.

‘Hoerenkinderen onwetende mensen die mijn naam misbruiken’

Wel zegt Boulahyani bang te zijn dat hij 1-0 achter staat in de rechtbank.

 

“Ik hoop dat jullie je niet laten beinvloeden, want politici zoals Annabel Nanninga (FvD), journalisten zoals Silvan schoonhoven (Telegraaf), columnisten zoals Riza (NPO) en Ozcan (Nieuwe Revu), oorlogscorrespondenten zoals Harold Doornbos (RTL Late night) en nietsnutten zoals Jan Dijkgraaf (Brief van Jan) hebben stempels (Zoals: IS-Strijder en terrorist) op mij geplakt in de media, waardoor ik al 1-0 achter sta in de rechtbank. De genoemde personen zijn hoerenkinderen onwetende mensen die mijn naam misbruiken voor aandacht.”

 

Waarvan akte.

Lees ook

WNL – Jihadganger Marouane B. schrijft open brief: ‘Ik leef en kom naar Nederland’

 
Helaas: deze aanbieding is verlopen, maar probeer deze boeken eens