TPOok!

 
avatar
   
Binnenland

Vijf doden door aanrijding bestelbus met vrachtwagen bij Helmond

Meerdere zwaargewonden waaronder bestuurder van de vrachtwagen

Tags:

Op de Helmondsingel tussen Helmond en Deurne kwam vanmiddag een bestelbus met een vrachtwagen in botsing. Hierbij zijn alle vier inzittende van de bestelbus om het leven gekomen en raakte meerdere mensen zwaargewond waaronder de bestuurder van de vrachtwagen. De brandweer wist hem te bevrijden nadat hij bekneld was geraakt.

Het ongeval vond plaats op het wegdeel van Helmond in de richting van Deurne. De weg is in beide richtingen afgesloten. Automobilisten wordt geadviseerd een andere route te nemen. Volgens de VerkeersInformatieDienst blijft de provinciale weg nog uren afgesloten.

Edit: vijfde persoon om het leven gekomen, verdere details nog onbekend.


(ANP/TPO)

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.