TPOok!

 
avatar
   
Binnenland

Mocro Maffia – Drie aanhoudingen na liquidatie broer kroongetuige Nabil B.

Schutter en handlangers gearresteerd na DNA-bewijsmateriaal

De politie heeft drie aanhoudingen verricht in verband met de dood van Reduan B., de broer van kroongetuige Nabil B. Het gaat onder meer om een 41-jarige man die ervan wordt verdacht Reduan B. te hebben neergeschoten. Reduan B. werd donderdag vermoord aan de Tt. Melissaweg in Amsterdam-Noord. Nabil B. is kroongetuige in een zaak tegen de Mocro-maffia.

De man is opgepakt nadat DNA dat bij de plek van het misdrijf was gevonden, bleek overeen te komen met een DNA-profiel in de databank van de politie. De verdachte met het overeenkomende DNA-profiel bleek te wonen in Hilversum. Het is onbekend of de man in zijn woning is aangehouden.

De politie meldt dat de schutter te zien is op beeldmateriaal afkomstig van bewakingscamera’s in het pand waar het misdrijf heeft plaatsgevonden.

Ook zijn een 34-jarige man en een 31-jarige man aangehouden. Zij worden verdacht van medeplichtigheid en wapenbezit. De 34-jarige man werd vannacht aangehouden op de Rijksweg A13 ter hoogte van Rijswijk door een arrestatieteam. De 31-jarige man is zaterdagochtend aangehouden op een locatie in het Westland.

Tijdens het lopende politieonderzoek zijn meerdere automatische en handvuurwapens en andere relevante goederen in beslag genomen.

De aangehouden verdachten zitten vast in volledige beperking.

Lees ook

OM heeft kroongetuige tegen ‘Mocro-mafia’

ANP

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.