TPOok!

 
avatar
   
Buitenland

Vier doden door schietpartij op Turkse universiteit

Slachtoffers zijn naar verluidt medewerkers van de instelling

Zeker vier mensen zijn om het leven gekomen door een schietpartij op een universiteit in het Turkse Eskişehir. De slachtoffers zijn naar verluidt medewerkers van de instelling, berichten Turkse media. De dader zou zijn aangehouden.

De dader zou zijn aangehouden. Het gaat om een onderzoeker aan de universiteit, bericht staatspersbureau Anadolu. Over het motief van de schutter is nog niets bekendgemaakt.

De slachtoffers zijn volgens CNN Turk een assistent-decaan, faculteitssecretaris, faculteitslid en een docent. Zo ver bekend zijn er dus geen studenten onder de doden. Er zouden ook drie niet nader gespecificeerde medewerkers gewond zijn geraakt.

Op videobeelden is te zien hoe ambulancepersoneel zich ontfermt over studenten en personeelsleden. Over de toestand van de gewonden is nog niets bekendgemaakt. Bij CNN Turk zijn foto’s van het drama te zien.

(ANP)

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.