Doneer aan TPO
 

Wéér topfunctionaris politie verdacht van niet-integer gedrag, oud-bestuurslid politiebond ANPV

Verduistering, witwassen, valsheid in geschrifte

Door: , 11:49, 26 april 2018

Verduistering, witwassen, valsheid in geschrifte

Opnieuw is een vooraanstaande politiemedewerker geschorst vanwege niet-integer gedrag. Leatitia R., een oud-bestuurslid van politiebond ANPV, die zich nu bezighoudt met sollicitanten bij de politie, wordt door het Openbaar Ministerie verdacht van verduistering, witwassen en valsheid in geschrifte. Dat schrijft De Telegraaf.

Een politiewoordvoerder bevestigt dat in het kader van een onderzoek naar oud-vakbondsleden een politiemedewerker op non-actief is gesteld. Ook oud-voorzitter Geert P. ligt onder de loep. Vermoedelijk zal ook hij binnenkort geschorst worden.

Geert P. en Leatitia R. – oud-hoofd juridische zaken bij de ANPV – waren niet alleen actief bij de bond. P. werkt voor de Landelijke Eenheid en R. bekleedt tal van functies bij de Nationale Politie.

Anp

 
ingezonden mededeling

Automatische handinzeepmachine op batterijen

Net als in het restaurant. Nooit meer zeep beetpakken, gewoon je hand onder het pompje houden. De prijs is nu maar 9.95 euro as je 'm vandaag koopt. Deze deal loopt tot as. do.

 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
 
Toon / Verberg Reacties