Doneer aan TPO
 

Truck ramt per ongeluk bankfilliaal, kind van 2 komt om, vader van kind kritiek, truckchauffeur gewond

In Kortenberg bij Brussel

Door: , 13:31, 04 mei 2018

In Kortenberg bij Brussel

Een meisje van twee jaar is in Kortenberg bij Brussel om het leven gekomen toen ze door een slingerende truck werd geraakt. Haar vader raakte zwaargewond en ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis.

De vrachtwagenchauffeur, die een graafmachine vervoerde, kwam volgens getuigen uit de richting van Zaventem en begon ineens om onduidelijke redenen te slingeren. Daarbij werd een tiental auto’s geraakt. De truck kwam uiteindelijk tegen de gevel van een bankfiliaal tot stilstand. Er raakten nog vijf andere mensen gewond, onder wie de chauffeur. Hij raakte bekneld in zijn cabine maar kon snel worden bevrijd.

De vader en zijn dochter liepen op een vijftigtal meter afstand van de bank toen zij “van de weg werden gemaaid”, aldus de burgemeester van Kortenberg, Chris Taes. De oorzaak van het ongeval wordt nog onderzocht. Het verkeer wordt omgeleid. De ravage is volgens getuigen groot.

 
Tags:
 
 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace