TPOok!

 
avatar
   
Binnenland

Syrische steek/aanslag-asielzoeker Den Haag ‘gebruikte heel veel drugs’

'Malek F. dacht dat geheime organisatie hem achtervolgde'

Hier weer wat updates over de Syrische stekende Allahu Akbar-roepende asielzoeker met mes, mutsje en baard uit Den Haag, verzorgd door uw enige échte kwaliteitscourant Telegraaf, waar ze nog gewoon ouderwets aan het achterhalen van informatie doen in plaats van met hun urine gaan staan koken of automatisch alle informatie van de politie voor waar aannemen:

Malek F. de stekende Syrisch-Palestijnse asielzoeker vertoonde volgens een van zijn buren “de laatste weken raar gedrag en gebruikte veel drugs”. Zijn buren zeggen verbaasd te zijn dat hij, nadat hij was opgenomen omdat hij zijn huisraad op straat had gegooid, zo snel alweer terug was uit het psychiatrische ziekenhuis.

Familieleden van Malek F. zijn, net als F. zelf, gevlucht uit Syrië maar inmiddels ‘goed geïntegreerd’. Volgens één van de broers van F. hebben ze “vreselijke dingen gezien en meegemaakt”. Zo hebben ze hun eigen vader tijdens de overtocht naar Turkije zien verdrinken.

Tot zover weer. Meer berichten alhier als de Telegraaf (de kwaliteitscourant) met meer info op de proppen komt.

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.