Binnenland

Uit Syrië afkomstige asielzoekende messentrekker met baard en mutsje Den Haag legt verklaring af

08-05-2018 18:18

Was het een impulsieve actie van een verwarde man? Hoorde hij misschien stemmen? Of was het een poging tot moord met voorbedachte rade, al dan niet geïnspireerd door een zekere religie van vrede en tolerantie? Niemand weet nog wat precies de reden was voor de uit Syrië afkomstige asielzoeker Malek Fostok om afgelopen Bevrijdingsdag in Den Haag drie mensen neer te steken.

Niemand, behalve een rechter-commissaris, de politie en het OM. Want Fostok heeft een verklaring over zijn daad afgelegd.

Maar u krijgt helemaal niets te weten. Want het OM gaat vooralsnog niets verklappen over de inhoud van de afgelegde verklaring.

Voorlopig blijft het dus gissen. En van drammende ‘journalisten’ of GroenLinkse twitter-moralisten aanhoren dat u niet mag gissen, en ook niet mag twijfelen aan de verklaringen van de politie. En dat het allemaal hysterie is. Gehersenspoelde fascist dat u er bent.

En dat het goed gaat in Nederland, omdat Nederland een heel gaaf land is waar de criminaliteit daalt en cellen leegstaan en we de boel bij elkaar moeten houden en journalisten niet te veel vragen moeten stellen omdat zulks het bindweefsel van de maatschappij aantast wat we ooit zo hebben afgesproken met z’n allen in dit land waar vrijheid een groot goed is ook voor levensgevaarlijke gekken die helemaal niet gek zijn maar gewoon een beetje boos en woede is ook onmacht moet u weten iedereen kan slachtoffer worden van deze nare guurrechtse maatschappij zo dan nu een stukje Imagine op de piano en vanavond weer lekker naar Beatrice de Graaf kijken bij DWDD.

Waarmee veel plezier gewenst.