Doneer aan TPO
 

Mogelijk ‘familiedrama’: Australische politie vindt 7 doden met schotwonden in dorpje

Vier kinderen en drie volwassenen, 'Een verschrikkelijke situatie'

Door: Redactie, 9:39, 11 mei 2018

Bij het dorpje Osmington in het wijngebied Margaret River op het platteland van Australië zijn de levenloze lichamen van zeven mensen gevonden. Alle lichamen hadden volgens de lokale politie schotwonden.

Het gaat om vier kinderen en drie volwassenen. Op de plaats van het incident werden vuurwapens gevonden, maar over wat zich heeft afgespeeld wilde de sheriff weinig zeggen. “Ik kan het alleen omschrijven als een verschrikkelijke situatie”, aldus de politiebaas.

De Australische media melden dat alles wijst op een familiedrama. Vijf doden werden aangetroffen in het hoofdgebouw van het landbouwbedrijf, de andere twee lagen buiten. De identiteit en leeftijd van de slachtoffers is nog niet bekendgemaakt. Ook wilde de politie niet zeggen wie alarm heeft geslagen.

(ANP)

 


Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
 
Toon / Verberg Reacties