Binnenland

Bewijs: extreem-linkse terreur wordt in Nederland geen strobreed in de weg gelegd

24-05-2018 12:50

Extreem-linkse terroristen kunnen in Nederland doen wat ze willen zonder dat ze enige serieuze vervolging hoeven te vrezen. Of het nu gaat om het in de fik steken van hotels waar democratische partijen vergaderen, het bekladden van deuren van politici met verf, het affikken van benzinestations en MAKRO-vestigingen of het opblazen van de woning van een minister, de daders worden ‘vrijwel niet vervolgd’. Dit meldt de ramadangezinde islamiserende gezinscourant AD op basis van een door het ministerie van Justitie uitgevoerd onderzoek.

Citaatje dat vrijwel alles zegt over de stand van Nederland Dat Gave Land Anno 2018:

 

“Uit de studie rijst het beeld van een onderschat probleem, met als trieste slotsom dat het gebrek aan strafzaken na incidenten ‘impliceert’ dat extreem-linkse groepen ‘straffeloos’ blijven.”

 

27 extreemlinkse terroristische groeperingen

Uit het rapport blijkt dat er op dit moment maarliefst 27 extreem-linkse terroristische groeperingen actief zijn. Zij houden zich bezig met vernielen van eigendommen, bekladden van deuren, politici het spreken onmogelijk maken door ‘lawaaidemonstraties’, geweld tegen personen, brandstichting, het slopen van auto’s en het lek steken van banden, naming and shaming door privé-gegevens van personen online te gooien, intimidatie, online intimidatie, stalking, bekladden en besmeuren van vastgoed, en natuurlijk het bezetten van universitair vastgoed of het op parkeerplaatsen executeren van aankomend premiers na te zijn gemotiveerd door extreem-linkse politici, extreem-linkse media en extreem-linkse hoofdredacteuren van stiekem extreem-linkse couranten.

Nog schokkender is dat extreem-linkse terroristen hun aanvallen soms met voorbedachte rade uitvoeren waarvoor ze maanden bezig zijn met de voorbereidingen van hun terreur. Zo worden bij demonstraties vooraf gebieden verkend en in kaart gebracht waar ‘het beste kan worden aangevallen’, worden doelwitten geselecteerd en wordt onder andere zwaar vuurwerk ingeslagen bij wijze van wapens.

Geweld vergoeilijken

Deze extreemlinkse terreurcellen worden meestal geleid door een klein groepje activisten waarvan de overheid nul gegevens heeft omdat extreem-linkse terreur in dit land nou eenmaal traditioneel wordt gezien als ‘verschillig, betrokken, sociaal en fatsoenlijk’ en links geweld wordt vergoeilijkt als ‘bruggen slaan, verbinding leggen’ of (gekscherend) ‘tegen haat’. Ook de terroristen zelf weten zich moeiteloos te camoufleren als deugende activisten die voor ‘de goede zaak strijden’ en krijgen zo gemakkelijk veel bijval in het door- en door links-geïndoctrineerde uiterst politiek-correcte Nederland, niet zelden met hulp van deugende BN’ers, gelijkgeschakelde media en de NPO.

Resultaat is dat van veel linkse terreurleiders en aankomend terroristen geen enkel profiel bekend is. Dat terwijl een weekje rondkijken op Twitter al een schat aan informatie oplevert over extreem-linkse moralisten die in hoog tempo maar openlijk radicaliseren richting terreur. Het is niet bepaald zo dat de radicaliserende linkse moralisten hun groeiende verschillige agressie en stalinistische frustraties onder stoelen of banken steken. Sommigen hebben zelfs de beschikking over door de belastingbetalers gesubsidieerde nieuws- en opiniewebsites.

Eindcitaat:

 

“Terwijl het volgens onderzoekers juist nodig is om te kunnen zien wie de overstap maakt van ‘activisme naar extremisme’. Gegevens over houding, gedrag en psychosociale kenmerken ontbreken echter.

Op basis van de schaarse politie-informatie is wel duidelijk dat er zo’n 182 personen op enige wijze in beeld zijn. Iets meer dan de helft is tussen de 25 en 40 jaar oud, een derde is ouder. De ‘ambitie’ om beter zicht op hen te krijgen is er wel, maar wordt om onduidelijke redenen ‘niet gerealiseerd’.”

 

Maargoed, niemand kan zeggen dat Nederland nooit is gewaarschuwd voor extreemlinkse terreur. Het verliezen van een been en het verliezen van een leven zijn slechts twee voorbeelden uit de lange, lange, lange, lange Nederlandse traditie van links geweld en dito terreur die ofwel onbestraft blijft of wordt bestraft met maximaal 12 jaar effectief.

 

 

Secretaresse Mevr. W. Schuurman, van het Centrum Partij Tweede Kamer Janmaat, is herstellende van de gevolgen van het ongeval die ze opliep bij de rellen in Kedichem. Mevr. Schuurman moest na de rellen een been missen. Woensdag kwam zij weer een kijkje nemen op het secretariaat van de partij./Secretaresse Mevr. W. Schuurman, van het Centrum Partij Tweede Kamer Janmaat, is herstellende van het ongeval wat zijn opliep bij de rellen in Kedichem. Mevr. Schuurman moest na de rellen een been missen. Woensdag kwam zij weer een kijkje namen op het secretariaat van de partij (ANP). (Bij ‘de rellen in Kedichem’ werd door extreem-linkse demonstranten brand gesticht in het hotel waar Hans Janmaat en zijn vrouw zich op dat moment bevonden, red.)

 

Miljoenenbrand bij zelfbedieningsgroothandel Makro in Duivendrecht. De grote uitslaande brand heeft bijna het hele bedrijf verwoest. De enorme rook-ontwikkeling speelde de 50 brandweerlieden parten. De brand brak uit na een bomexplosie die opgeeist werd door de Revolutionaire Anti-Racistische Actie (RARA). In de publiciteit wordt de indruk gewekt dat SHV de toorn van de anti-apartheidsactivisten over zich heeft afgeroepen door de vestigingen van de Makro in Zuid-Afrika, ondanks de economische boycot, gewoon door te laten draaien (ANP).

 

Miljoenenschade bij de Makro-vestiging in Duiven. Het is zondag 25 jaar geleden dat de Revolutionaire Anti-Racistische Actie (RaRa) de Makro in Duiven in de brand stak (ANP).

 

Totaal uitgebrande Makro-vestiging in het Limburgse Nuth. De schade loopt in de miljoenen. De brand is een gevolg van een bomaanslag die is opgeeist door RARA, Revolutionaire Anti-Racistische Actie. De eigenaar van Makro, de Steenkolen Handelsvereniging (SHV) van Paul Fentener van Vlissingen, is actief in Zuid-Afrika. De RARA – fel tegen het apartheidsregime – eist dat SHV zich daar terugtrekt. Na 5 aanslagen op vestigingen van de Makro, zwicht de SHV voor het terrorisme van RARA en trekt zich uiteindelijk terug uit Zuid-Afrika (ANP).

 

Een Shell-pompstation aan de Thorbeckeweg in Zaandam is vrijdagochtend volledig uitgebrand. De politie van Zaanstad vermoedt dat de brand is aangestoken. Rara is verdachte (ANP).

 

Sympathisanten van de tot 5 jaar veroordeelde RaRa-verdachte Rene Roemersma gooien woensdag na de uitspraak in de buurt van het Paleis van Justitie met stenen (ANP).

 

Laat in de middag wordt de schade nogmaals opgenomen in het ministerie van Binnenlandse zaken aan de Schedeldoekshaven. Woensdagochtend vroeg ontplofte er een bom. De bomaanslag werd geclaimd door de anti-racistische achtiegroep RARA (ANP).

 

Staatssecretaris Aad Kosto houdt zijn kat in de armen, nadat hij het diertje levend heeft teruggevonden. Een bom, die woensdagochtend vroeg ontplofte, vernielde het huis van de staatssecretaris van Justitie in het Noordhollandse plaatsje Grootschermer. De Rara werd van deze bomaanslag verdacht (ANP).

 

De ravage na de bomaanslag op 1 juli j.l. in het gebouw van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is nog niet opgeruimd omdat de technische recherche dagenlang werk heeft gehad bij het sporenonderzoek. De aanslag werd, zoals bekend, opgeeist door de actiegroep RARA (ANP).

 

[jwplayer mediaid=”2768069″]

https://youtu.be/z3d3Y_CFLIk


Volkertje sloopt slagerij want vega.