Doneer aan TPO
 

Door Somalische asielzoeker aangerande vrouw Hoorn wordt nu door asielzoeker bedreigd

Politie Hoorn deed destijds helemaal niets, slachtoffer moest dader zelf opsporen, kreeg laf fopstrafje

Door: , 12:43, 26 mei 2018

Politie Hoorn deed destijds helemaal niets, slachtoffer moest dader zelf opsporen, kreeg laf fopstrafje

Sylvia Veld (29) uit Hoorn werd in 2016 zomaar uit het niets ‘s nachts in het ‘veilige’ Hoorn, een plaats in Het Gave Land Nederland waar alles ‘goed is georganiseerd’ en ‘de misdaad daalt’, aangerand door een Somalische asielzoeker. De asielzoeker probeerde Sylvia ook nog te wurgen, maar ze kon aan de dood ontsnappen. De asielzoeker nam als dank voor het aangenaam verpozen in Nederland wel de iPhone van het slachtoffer mee.

Sylvia geloofde toen nog in de Nederlandse rechtstaat, maar dat zou snel afgelopen zijn. Want aangifte doen bleek niet te kunnen, zei de politie. Ook niet van verkrachting. Logisch, waarom zou je als politie aan verkrachting prioriteit willen geven?

Geen recht, dan maar eigenrecht

Maar de iPhone dan? Daar zit een ‘zoek mijn iPhone’-functie op, dus is het toch heel makkelijk om de dader op te sporen? Dat vond de politie wel lachen, gieren, brullen maar zo werkte dat natuurlijk allemaal niet. Bovendien: er was helemaal geen aangifte gedaan van iPhone-diefstal. Dag burger! Dag vertrouwen in de rechtstaat!

Zonder vertrouwen in de rechtstaat ging Sylvia alleen verder. Als de rechtstaat faalt moet je toch wat als burger, dan zit er weinig anders op dan het recht in eigen hand te nemen. Zonder werkende rechtstaat wordt het kiezen: of helemaal geen recht of eigenrecht. Als slachtoffer van een bijna-verkrachting met bijna-moord is dat natuurlijk geen al te moeilijke keuze. Bovendien, het recht kon nog tenminste nog worden uitbesteed, de opsporing kennelijk niet.

Huisbezoekje

Sylvia wist dat haar asielzoekende bijna-verkrachter en en bijna-moordenaar inmiddels een datingapp op de van haar geroofde iPhone had geïnstalleerd. Dus besloot ze de gevaarlijke asielzoeker te verleiden tot een date om hem zo te kunnen aanhouden. Nogmaals: normaal hoort de politie dit te doen, al helemaal na een poging tot verkrachting en poging tot moord, maar dit gebeurde in Het Gave Land Nederland anno 2016, ook toen al was de politie drukker met Iftars aflopen en verbinding leggen dan levensgevaarlijke gekken opsporen. En ook toen al werd die politie gewoon met belastinggeld gefinancierd.

Ondertussen liet de politie weten ‘het adres van de man wel te hebben bezocht’, maar verder helemaal niets te hebben gedaan. Gewoon, huisbezoekje zonder verdere actie. Wel zo handig, dan weten misdadigers tenminste dat ze worden gezocht en kunnen ze makkelijker bewijsmateriaal verdoezelen.

Inclusiviteit en verbinding

Inmiddels had Sylvia via de datingapp contact gelegd met haar verkrachtende asielzoeker. Hij stuurde foto’s van zichzelf (bewijs) en later vond Sylvia nog meer bewijzen, onder andere via het Facebook-profiel van de man waaruit bleek dat hij in de nacht van de poging tot verkrachting en poging tot moord inderdaad in Hoorn was geweest.

Natuurlijk ging de politie toen wéér niet tot actie over. Er waren belangrijkere zaken. Zoals boetes uitdelen aan automobilisten, mensen thuis bezoeken omdat ze iemand wilden verkrachten en vermoorden ‘de verkeerde mening over asielzoekers’ op Facebook hadden gezet, in de media veel praten over inclusiviteit en verbinding, miljarden verspillen aan een niet werkend ICT-systeem, chaos na het reorganiseren van een Nationale Politie te boven zien te komen, alle andere prioriteiten onderop de stapel leggen omdat er nou eenmaal veel meer misdaad wordt gepleegd dan dat er mankracht is, vooraf ingevulde aangiftes tegen Geert Wilders verwerken, aangiftes tegen ‘discriminatie en racisme online’ prioriteit geven, noem het maar op, allemaal zaken die in de fantastisch georganiseerde rechtstaat Nederland (beslist niet te vergelijken met elke gemiddelde bananenrepubliek, want dat speelt alleen maar populisten en smeerkezen in de kaart) veel belangrijker zijn dan moord en verkrachting.

Het duurde dan ook meer dan vier(!) maanden voordat de politie Hoorn eindelijk de levensgevaarlijke gestoorde asielzoekende Somaliër arresteerde. Nog snel eigenlijk, gezien de drukte aan andere prioriteiten die de politie had.

Laf fopstrafje

Vanzelfsprekend kreeg de Somalische asielzoeker een laf fopstrafje. Hij was ook maar slachtoffer, en had veel meegemaakt natuurlijk, en het was ook geen echte verkrachting alleen maar poging tot. Uitspraak: anderhalf jaar cel waarvan een half jaar voorwaardelijk. (Het is onbekend of die uitspraak werd gedaan door dezelfde rechters die destijds ook Michael Panhuis een lachwekkend maatschappij- en burgerhatend fopstrafje gaven zodat hij zo snel mogelijk weer meisjes kon verkrachten en vermoorden in het idealistische linkse paradijs, dat sociale experiment waarin burgers volgelvrij zijn.)

Lichtpuntje: omdat de Somalische asielzoeker Somalische asielzoeker was kon hij worden uitgezet. Althans, dat was het idee. Er waren zelfs prominente VVD-politici die beweerden dat de Somalische asielzoeker écht zo snel mogelijk zou worden uitgezet. Gelukkig was er ook toen al helemaal niemand meer in Nederland die nog een VVD’er geloofde, want uiteindelijk bleek dat die uitzetting gewoon, zoals verwacht, jaren en jaren zou duren.

Als boterbriefje kreeg de poging tot verkrachting- en poging tot moord-pleger ook nog een fijne bonus als souvenir van Wir Schaffen Das-Holland cadeau: een inreisverbod voor Europa van slechts tien(!) jaar. Dus nog ruim voor 2030 kan Mohammed gewoon weer terug naar Hoorn om zijn werk af te maken en natuurlijk om wraak te nemen, zonder dat iemand hem een strobreed in de weg kan leggen. Dat moet voor het slachtoffer en haar omgeving een enorm fijn en veilig gevoel zijn.

Doodsbedreigingen

Inmiddels is de Somalische asielzoeker eindelijk uitgezet naar Somalië. En nu bedreigt hij vanuit Somalië slachtoffer Sylvia fijn met de dood. Zo stuurde ‘een onbekende man’ via Facebook naar Sylvia berichten als: ‘Je gaat dood kankerhoer. Vieze vrouw.’ Dat het van de aanrandende, poging tot moord plegende, Somalische asielzoeker afkomstig is weet Sylvia wel zeker. Dat kan een klein kind nog wel raden.

Sylvia gaat weer aangifte doen. Veel vertrouwen zal ze niet meer hebben in de politie te Hoorn. Of de rechtstaat. Maarja, wat moet je anders als murw gebeukte, letterlijk misbruikte, burger? GroenLinks stemmen? D66? (LOL).

De politie ‘onderzoekt’ nu of de doodsbedreiging inderdaad uit Somalië afkomstig is en of het inderdaad is verstuurd door dezelfde man die eerder in Nederland, als dank voor het ruimhartig opvangen en welkom heten, een vrouw probeerde te verkrachten en vermoorden. De politie en iets ‘onderzoeken’ wat op Facebook heeft gestaan is overigens hetzelfde als bij de politie aangifte doen van verkrachting: als je niet bij de balie al wordt weggelachen heb je nog mazzel. De standaard brief met ‘er zijn geen aanknopingspunten voor verder onderzoek’ is vast alweer in de maak. Wel zegt de politie zegt het ‘zeer serieus te nemen’.

‘Nederland kotst jou uit’

Robert Vinkenborg, die dienst doet als woordvoerder van Sylvia, weet het op Facebook glashelder en meer dan terecht te verwoorden:

 

“Mijmer nog maar even over die afgelopen jaren dat je ons land hebt uitgevreten en onze gastvrijheid beschaamd door hier letterlijk de beest uit te hangen. Mohammed M. heeft zijn kans heeft gehad en deze verkloot. Nederland kotst jou uit.”

 

Meer valt er eigenlijk ook niet aan toe te voegen.

 

 
 
 

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace