Buitenland

Greenpeace blijkt volgende hypocriete moralistenbolwerk dat stijf staat van #metoo-misdaden

30-05-2018 13:05

In deze witte onderbroek ging Francisco van Jole (BNNVARA) op een te jong meisje liggen en probeerde hij zijn tong in haar mond te duwen. Ook al zei het meisje duidelijk 'NEE'. Nadat Van Jole deze #metoo-daad bekende reageerde geen van de aan de VARA-verbonden 'intersectionele feministes' hierop en deden ze alsof er niks was gebeurd. De VARA, Patrick Lodiers en Willemijn Veenhoven deden bij Staatsradio 1 alsof er niets was gebeurd. Metoo-pleger Van Jole is nog steeds in dienst bij BNNVARA. Ook Metoo-plegers zijn binnen het graaisocialisme duidelijk niet allemaal even gelijk.

Nouja, wie had dat nou verwacht van een militant activistisch, ultra-moralistisch GroenLinks-goedmensendeugbolwerk als Greenpeace? Blijkt dat Greenpeacebaasjes (M) massaal worden verdacht van #metoo-achtige viespeukdingen. Althans, bij Greenpeace in Zuid-Amerika. Schrijft het moralistische goedmensendeugweekblad maandblad website Vrij Nederland en die zouden daar nooit om liegen.

Maarliefst 44 Greenpeace-medewerkers hebben aangegeven zich slachtoffer te voelen van vooral ene Martín Prieto, een Greenpeace-baasje in Argentinië. Hij zou onder andere hele vieze dingen doen met porno kijken op zijn kantoor, en benaderde medewerksters naakt, precies zoals NPO-medewerker Francisco van Jole (BNNVARA) een veel te jong meisje onzedelijk benaderde in een hotelkamer, maar dan met zijn witte Sloggi nog aan.

Doofpot

Een ander Greenpeace-baasje in Zuid-Amerika wordt ook beschuldigd van VICE Nederland hoofdredactioneel-achtige viespeukerij, inclusief het rondsturen van naaktfoto’s van medewerksters, stalken, hetzelfde soort denigrerende en seksistische opmerkingen maken die ze op VICE-redacties ook vaak maken en meer van dat soort fraais waar ze bij de Zweedse Nobelprijs voor Literatuur-commissie al lang hun hand niet meer voor omdraaien.

Uiteraard werden de klachten in de doofpot gestopt, precies zoals het #metoo van Francisco van Jole in de Radio 1-doofpot werd gestopt, want dat is nou eenmaal de modus operandi van hypocriete moralistische goedmensen: goed leven moet je aan anderen opdringen, en als ze niet goed leven moet je ze kapot schandpalen, maar als het om jezelf of je vriendjes gaat ben je nét even iets gelijker dan alle anderen.

Zul je straks ook nog zien dat Greenpeace-baasjes veel te veel milieuvervuilende vliegreizen maken. Het zijn eigenlijk net mensen, die Greenpeace-types.