Doneer aan TPO
 

14-jarig Duits meisje verkracht en vermoord door Iraakse asielzoeker

Schepte in azc op over verkrachting en moord - Inmiddels terug naar Irak gevlucht

Door: , 15:23, 07 juni 2018

Schepte in azc op over verkrachting en moord - Inmiddels terug naar Irak gevlucht

Een wekenlang vermist Duits 14-jarig meisje uit Mainz blijkt te zijn verkracht en vermoord door een asielzoeker uit Irak. Ook een Turkse verdachte is aangehouden, de Irakees is inmiddels met zijn familie terug naar Irak gevlucht. Dat melden Duitse media donderdag. Het meisje verdween vorige maand na met vriendinnen op pad te zijn geweest. Haar lichaam werd in Wiesbaden teruggevonden.

De 20-jarige Iraakse asielzoeker is afgelopen week met zijn familie naar Irak vertrokken, de politie kon wel zijn 35-jarige Turkse medeverdachte aanhouden. De Irakees had in het asielzoekerscentrum waar hij verbleef opgeschept over zijn daad, blijkt nu.

Lees ook

Süddeutsche Zeitung – Vermisste Susanna ist tot – Verdächtiger auf der Flucht

 
 
 
 

Steun direct Bas Paternotte

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie via het formulier minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie. Of doe hier een donatie aan TPO via creditcard.
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace