Doneer aan TPO
 

Parkmoord Iuliana (15) Duitsland: polizei pakt 17-jarige Bulgaarse ‘bekende van slachtoffer’ op

Bulgaarse jongen gaf zich zelf aan bij polizei

Door: , 16:21, 12 juni 2018

Bulgaarse jongen gaf zich zelf aan bij polizei

De politie in het Duitse Viersen heeft een nieuwe verdachte opgepakt na de dood van een vijftienjarig meisje. Het gaat om zeventienjarige jongen, die zich meldde bij een politiebureau. De autoriteiten zeggen dat het gaat om een bekende van het slachtoffer.

De autoriteiten lieten eerder een andere verdachte gaan van de moord op de tiener. Het ging om een 25-jarige Turkse man die zich dinsdag zelf bij de politie meldde en in het vizier was gekomen doordat hij er vandoor ging bij een controle. “Hij had om een volledig andere reden angst voor de controle en is weggerend”, aldus de politie.

Het vijftienjarige meisje van Roemeense afkomst werd doodgestoken in een park in Viersen, net over de grens bij Venlo. De verdachte zou zelf van Bulgaarse afkomst zijn. Hij woonde in Viersen. Hoewel de verdachte en het slachtoffer elkaar kenden, is het nog onduidelijk of ze ook bevriend waren. Dat wordt nog uitgezocht, zegt de politie.

Het geweldsmisdrijf is het zoveelste in Duitsland de voorbije maanden met jeugdige slachtoffers. De laatste geruchtmakende zaak was de moord op de veertienjarige Susanne uit Mainz. Een Iraakse asielzoeker zou haar hebben verkracht en gewurgd. Hij vluchtte naar zijn vaderland maar is gepakt en inmiddels uitgeleverd.

Anp

 
ingezonden mededeling

Automatische handinzeepmachine op batterijen

Net als in het restaurant. Nooit meer zeep beetpakken, gewoon je hand onder het pompje houden. De prijs is nu maar 9.95 euro as je 'm vandaag koopt. Deze deal loopt tot as. do.

 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
 
Toon / Verberg Reacties