Doneer aan TPO
 

Iraakse asielzoeker die 14-jarig Duits meisje vermoordde, verkrachtte eerder tweemaal 11-jarig meisje in azc

14-jarige Afghaanse handlanger opgepakt

Door: , 15:56, 03 juli 2018

14-jarige Afghaanse handlanger opgepakt

De Iraakse verdachte van de moord op het Duitse meisje Susanna wordt nu ook beschuldigd van verkrachting van een elfjarig meisje. Naar verluidt zou hij het meisje twee keer hebben verkracht, maakte het parket van Wiesbaden dinsdag bekend.

Lees ook – Iraakse asielzoeker Ali B. verdacht van moord 14-jarig Duits meisje opgepakt

De Irakees zou zich in maart aan het meisje hebben vergrepen in een vluchtelingenopvang in Wiesbaden-Erbenheim. Bij de andere keer in mei zou een veertienjarige erbij zijn geweest die getuige was in de zaak Susanna. Die veertienjarige Afghaan zit nu vast.

De Irakees Ali Bashar wordt ervan beschuldigd op 22 mei de veertienjarige Susanna uit Mainz in Wiesbaden-Erbenheim te hebben vermoord. Haar lichaam werd begin juni gevonden. Bashar vluchtte na de dood van Susanna naar zijn vaderland. Daar werd hij snel opgepakt en uitgeleverd.

De dood van Susanna leidde in Duitsland tot een golf van verontwaardiging. Zo hielden parlementariërs van de Alternative für Deutschland (AfD) onaangekondigd een moment stilte voor Susanna in de Bondsdag, de Duitse Tweede Kamer.

ANP

 
 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie

Advertentie

 
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace