Doneer aan TPO
 

Gevluchtte No Surrender-captain Corin Denis in Frankfurt aangehouden

Denis had zich in januari moeten melden om celstraf van 3,5 jaar uit te zitten

Door: , 18:42, 07 juli 2018

Denis had zich in januari moeten melden om celstraf van 3,5 jaar uit te zitten

De captain van motorclub No Surrender, Corin Denis, is zaterdag in het Duitse Frankfurt aangehouden. De Tilburger had zich in januari moeten melden om een celstraf van 3,5 jaar uit te zitten voor deelname aan een criminele organisatie. De rechtbank in Den Bosch had hem daartoe veroordeeld. Maar Denis kwam niet opdagen en hield zich sindsdien schuil.

Nauwe samenwerking

”De politie in de Duitse stad kwam hem op het spoor door nauwe samenwerking met de Nederlandse politie”, aldus het Landelijk Parket. Dat zegt dat Duitsland Denis binnenkort zal overdragen aan de Nederlandse justitie.

Denis ging destijds in hoger beroep tegen zijn veroordeling, maar de rechter bepaalde dat dit geen opschortende werking heeft voor de opgelegde straf.

Speed en xtc

De bende waar hij deel van zou uitmaken, wordt verantwoordelijk gehouden voor de productie van en handel in speed en xtc. Volgens de Bossche rechtbank speelde Denis een belangrijke rol in die organisatie.

In totaal vijf verdachten werden in verband gebracht met drugslabs in Rotterdam, Moergestel en het Belgische Oud-Turnhout. Denis gaf instructies en regelde materiaal en personeel, oordeelde de rechtbank.

ANP

 
ingezonden mededeling

Automatische handinzeepmachine op batterijen

Net als in het restaurant. Nooit meer zeep beetpakken, gewoon je hand onder het pompje houden. De prijs is nu maar 9.95 euro as je 'm vandaag koopt. Deze deal loopt tot as. do.

 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
 
Toon / Verberg Reacties