Doneer aan TPO
 

De komkommer is nu helemaal op: Alle jongens en coach gered uit ondergelopen grot Thailand

Tsunami van brekende updates door media eindelijk voorbij

Door: , 14:04, 10 juli 2018

Tsunami van brekende updates door media eindelijk voorbij

Alle twaalf jongetjes en hun coach zijn uit de grot in Thailand gered. Dat melden diverse media op basis van diverse bronnen.  Dinsdag kwam een reddingsoperatie op gang om de laatste groep te reden. Het ging om vier voetballers en hun coach. Acht anderen waren al door reddingswerkers uit de grot geleid.

Maandag 25 juni werd bekend dat het jeugdvoetbalteam vast zat in een grot in de noordelijke provincie Chiang Rai. De spelers werden verrast door een plotse overstroming waarna ze geen kant meer op konden.

Daarna volgde een tsunami van brekende updates door internationale persbureaus en media want komkommertijd. Niets mooier dan een groep kinderen in een ondergelopen grot en het verhaal loopt ook nog eens goed af. Al kwam wel een duiker om het leven. Nu afwachten wie het eerst de filmrechten vastlegt.

Op naar de volgende komkommer. Zag ik daar nou een luipaard op de Ginkelse Heide?

 
ingezonden mededeling

Gratis product om je verslaafd te krijgen

Hallo, wij van Dealert.nl zijn dolblij met onze monsteradvertentiedeal met TPO! Daarom een gratis creditcardtool voor alle TPO-lezers! Hier!

 
 

Steun direct Bas Paternotte

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
 
 
Toon / Verberg Reacties