Doneer aan TPO
 

‘Jongeren’ openen aanval met stenen en flessen op politie Brussel, agent zwaargewond

'Jongeren' worden ook wel 'jeugd' genoemd en 'veroorzaken al jaar overlast', dus dan weet je het wel

Door: , 10:49, 12 juli 2018

'Jongeren' worden ook wel 'jeugd' genoemd en 'veroorzaken al jaar overlast', dus dan weet je het wel

Update: aha, dit verklaart een hoop.

Een Brusselse politieagent is dinsdag zwaargewond geraakt nadat ‘jongeren/jeugd’ zomaar voor de lol de politiewagen waarin de agent en zijn collega zaten bekogelden met flessen en stenen. Een steen vloog door het open portierraam naar binnen en raakte de agent tegen zijn slaap. De agent raakte bewusteloos en kwam pas lange tijd later weer bij en verbleef enige tijd in kritieke toestand. De agent heeft naast een aantal hechtingen mogelijk blijvende gehoorschade. Dit meldt De Standaard.

De ‘jongeren/jeugd/tieners’ die de aanval openden behoren bij een groep straatterroristen die al meer dan een jaar ‘overlast’ veroorzaken, zoals het beschadigen van politiewagens en het plegen van poging tot doodslag op politieagenten.

Net als in Nederland doen overheid en politieleiding van alles zoals het plaatsen van cameratoezicht helemaal niets aan deze problemen maar wordt er vooral weggekeken. Zolang het signalement van de ‘jongeren/jeugd/tieners’ maar niet te vaak wordt genoemd vindt de overheid het wel prima. want ook in België staan ongetwijfeld ‘de cellen leeg’ en ‘daalt de misdaad’, al helemaal in Brussel wat een soort gidsland is qua succesvolle tolerante solidaire inclusieve samenleving.

Brusselse agenten hebben overigens al eerder van hun leidinggevenden gehoord ‘voorzichtig’ te zijn in bepaalde wijken. Het is niet de bedoeling dat u deze wijken ‘no go area’s’ noemt, want dat mag niet van NRC Handelsblad en overige deugmedia.

Het is niet bekend of de Brusselse politietop ook elk jaar iftars afloopt.

 

 

Tags:
 
 
 

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace