TPOok!

 
avatar
   
Weten & Tech

Popcorn Time voor niet-gejailbreakte iPhone

Tags: , ,

AMSTERDAM – Popcorn Time kan binnenkort ook gebruikt worden op iOS-toestellen die niet zijn gejailbreakt. Dat heeft Popcorn-Time.se, de maker van de populaire videodienst, laten weten aan iPhoned.nl.

Met Popcorn Time kunnen gebruikers films en tv-series in zeer goede kwaliteit streamen. De videodienst is echter illegaal, vandaar dat mensen die van de dienst gebruik willen maken hun iPhone of iPad moeten jailbreaken. Daarmee zorgen ze ervoor dat apps en content die niet zijn goedgekeurd door Apple, toch kunnen worden gedownload. Popcorn Time is zo’n applicatie die wordt tegengehouden door het concern.

“Nadat we onze app voor jailbreak-toestellen hadden uitgebracht, zijn we hard gaan werken aan een oplossing voor niet-gejailbreakte apparaten”, laten de ontwikkelaars weten. Het is nog onduidelijk wanneer de nieuwe versie voor iOS wordt uitgerold.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.