TPOok!

 
avatar
   
Weten & Tech

‘Partijen gewaarschuwd voor hackers’

Tags: ,

DEN HAAG – Politieke partijen in Den Haag zijn deze week door Nederlandse diensten gewaarschuwd over de dreiging van hacken en hoe het te voorkomen. Achter gesloten deuren zijn ze bijgepraat over digitale inbraken. Dat meldt De Telegraaf op basis van bronnen in Den Haag.

Met de verkiezingen op komst moeten de partijen zo voorkomen dat ze gehackt worden. In de Verenigde Staten leidde een hack bij de Democratische Partij tot veel ophef. President Obama legde Rusland, dat verantwoordelijk wordt gehouden voor die hack, zelfs sancties op.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.