TPOok!

 
avatar
   
Binnenland

Vader aanslagpleger Bataclan in RTL Late Night

Tags:

AMSTERDAM (ANP) – De vader van een van de aanslagplegers in de concertzaal Bataclan in Parijs is donderdagavond te gast in RTL Late Night. Samy Amimour was een van de IS-strijders die op 13 november 2015 het vuur opende tijdens een concert van Eagles Of Death Metal, waardoor 89 mensen om het leven kwamen.

Zijn vader vertelt in het tv-programma over wat voor soort jongen Samy was en hoe die tot zijn daden heeft kunnen komen. De man heeft nog geen moment kunnen rouwen om zijn zoon en is verbijsterd over wat die heeft gedaan, aldus RTL. Hij praat met presentator Humberto Tan over hoe Samy heeft kunnen radicaliseren en ook hoe hij denkt dat kan worden voorkomen dat anderen radicaliseren.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.