TPOok!

 
avatar
   
Buitenland

Vrouw Israëlische premier Netanyahu verhoord

Tags:

TEL AVIV (ANP/DPA) – Sara Netanyahu, vrouw van de premier van Israël, heeft woensdagavond vragen van de politie moeten beantwoorden over mogelijk corrupte praktijken. Israëlische media meldden donderdag dat ze urenlang is ondervraagd over het ongeoorloofd aannemen van cadeaus.

Volgens mediaberichten heeft een bevriende Israëlische Hollywood-producent Netanyahu en zijn vrouw de afgelopen jaren een stroom sigaren en champagne gestuurd, met een waarde van tienduizenden euro's. In ruil daarvoor zorgde de premier er via de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Kerry voor dat het visum van de producent voor de VS werd verlengd.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.