TPOok!

 
avatar
   
Binnenland

Muzikale ode aan de koning op Koningsnacht

Tags:

AMSTERDAM (ANP) – In drie steden vindt komende Koningsnacht de Helden van Oranje plaats. Dit meezingfeest op 26 april is tegelijkertijd in Amsterdam, Den Bosch en Groningen. Bekende Nederlandse artiesten als Jan Smit, Gerard Joling en Glennis Grace brengen een muzikale ode aan de koning, waarbij ze hits zingen van toen en nu.

De locaties voor het feest zij de RAI in Amsterdam, de Brabanthallen in Den Bosch en het Stadspark in Groningen. Ook onder anderen Xander de Buisonjé, Willeke Alberti, Tino Martin, Thomas Berge, Django Wagner en Wolter Kroes zijn gestrikt. Sommige artiesten treden op alle drie de plaatsen op, anderen uitsluitend in een van de steden.

De kaartverkoop voor de Helden van Oranje is dinsdag begonnen.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.