TPOok!

 
avatar
   
Binnenland

2,5 miljoen doen mee aan extra trekking

Tags:

RIJSWIJK (ANP) – Al 2,5 miljoen (oud-)spelers hebben zich aangemeld voor de extra trekking van de Staatsloterij. Dat heeft de Staatsloterij vrijdag gemeld. De extra trekking op 27 mei maakt deel uit van het akkoord dat is gesloten met de Stichting Staatsloterijschadeclaim. Daarin is ook een vergoeding voor deelnemers van claimstichtingen opgenomen, plus een donatie van 500.000 euro aan drie goede doelen.

Inmiddels hebben 60.000 deelnemers van de claimstichtingen Staatsloterijschadeclaim en Loterijverlies zich aangemeld voor de extra trekking en/of de vergoeding. Verder uitsplitsen is nog niet mogelijk, zegt een woordvoerder van de Staatsloterij. Loterijverlies treedt op namens 140.000 mensen, Staatsloterijschadeclaim voor 6000 mensen.

Wie wil meedoen aan de bijzondere trekking kan zich nog tot en met zaterdag melden.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.