TPOok!

 
avatar
   
Binnenland

Teeven onderzoekt juridische stappen

Tags:

DEN HAAG (ANP) – Oud-staatssecretaris Fred Teeven heeft een juridisch adviseur in de arm genomen die onderzoekt of juridische stappen mogelijk zijn vanwege een artikel in De Groene Amsterdammer. Daarin is Teeven naar eigen zeggen onjuist geciteerd.

Hij bevestigt vrijdag berichtgeving hierover door EenVandaag.

Teeven liet eerder al weten dat het niet klopt wat er in het door wetenschapper Henri Beunders geschreven stuk in De Groene Amsterdammer staat. Naar eigen zeggen heeft Teeven ook geen interview gegeven. De Groene zelf blijft achter het stuk staan.

Teeven zou hebben gezegd dat toen het niet lukte om het strafrecht strenger te maken, hij zich heeft toegelegd op bezuinigingen op de advocatuur. ,,Het is een andere manier om hetzelfde effect te bereiken.''

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.