TPOok!

 
avatar
   
Weten & Tech

Twitteraars willen dabben

Tags: ,

AMSTERDAM – Twitter-gebruikers willen het liefst een emoji over dabben. De dansbeweging staat bovenaan het lijstje van nog niet bestaande beelden waar gebruikers het meest om vragen. Ook zout en een bezem zijn populair, volgens Twitter maandag op Wereld Emojidag.

Twitter heeft in tweets van het afgelopen jaar uitgezocht naar welke niet-bestaande emoji's gebruikers het meest vragen. In Nederland willen mensen vooral dat plaatjes van een flamingo, een lama, een paprika, billen en een stofzuiger worden toegevoegd.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.