TPOok!

 
avatar
   
Weten & Tech

Google Maps bèta krijgt picture-in-picture

Tags: ,

MOUNTAIN VIEW – De bèta-versie van Google Maps heeft een aantal updates voor Android 8.0 doorgevoerd, waaronder de modus picture-in-picture. Volgens Androidworld kan de plattegrond-app daarmee worden verkleind tot een miniatuurversie die gebruikers naar keuze ergens zwevend op het scherm kunnen plaatsen.

Een andere toevoeging zijn de persoonlijke statistieken over je reizen. Google informeert je maandelijks hoeveel reizen je hebt gemaakt, je gemiddelde snelheid, de tijd die je in de file doorbracht en je totale reistijd.

De derde toegevoegde functie is een vraag-en-antwoordsectie die je kan gebruiken bij locaties. Je kan een vraag stellen waar de community op kan antwoorden. Het is nog niet bekend wanneer Google de testversie 9.59 algemeen uitrolt.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.