TPOok!

 
avatar
   
Weten & Tech

Spotify-app op Xbox One

Tags: ,

STOCKHOLM – Het is voortaan mogelijk te luisteren naar Spotify via de Xbox One zonder daarvoor een game te onderbreken. De Spotify-app is in 34 markten wereldwijd beschikbaar in de Xbox Store.

Spotify stelt gamers in staat hun games te personaliseren door middel van opgeslagen muziek, eigen speellijsten of door gebruik te maken van de catalogus van Spotify. ''Muziek blijft essentieel voor de ultieme game-ervaring'', zegt Mikael Ericcson van Spotify. ''Voortaan bieden we Xbox One-gamers de mogelijkheid hun eigen unieke soundtrack te kiezen terwijl ze hun favoriete game spelen."

De muziek-app is te downloaden in de Xbox Store. Gebruikers kunnen inloggen hun eigen Spotify-account of kunnen een nieuw account aanmaken. De app kan worden bediend via de controllers van de Xbox One of via Spotify Connect met bijvoorbeeld een smartphone.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.