TPOok!

 
avatar
   
Weten & Tech

Onlinewinkel Zalando groeit minder hard

Tags: ,

BERLIJN – Het Duitse webwinkelbedrijf Zalando heeft zijn verkopen in het tweede kwartaal van dit jaar zien afzwakken vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder. De omzet kwam in het achterliggende kwartaal uit op 1,1 miljard euro, 20 procent meer vergeleken met vorig jaar. In dezelfde periode vorig jaar bedroeg de omzetgroei nog 25 procent.

De winstmarge van het bedrijf zwakte af tot 7,4 procent. Zalando voorziet dat de winstmarge in heel 2017 verder daalt tot 5 à 6 procent. De omzetgroei komt volgens het bedrijf dit jaar uit tussen de 20 en 25 procent.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.