TPOok!

 
avatar
   
Weten & Tech

Twitch brengt desktop-app uit

Tags: ,

SEATTLE – Twitch-gebruikers kunnen voortaan ook op Windows en macOS hun favoriete games en gamers volgen met een app. De door het streamingplatform uitgebrachte applicatie is gebaseerd op CurseForge, dat afgelopen jaar door Twitch is overgenomen.

Volgens Twitch is de desktop-app een uitgebreidere versie van de populaire website van het bedrijf. Je kunt onder meer eerder gespeelde en opgeslagen games terugkijken, live naar games kijken en chatten met andere gamers. Wat uniek is aan de app voor Windows en macOS is dat je erin kunt beeldbellen, zogenaamde 'game mods' kunt gebruiken en een 'dark mode' kunt activeren.

De Twitch-app is gratis te downloaden via app.twitch.tv.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.