TPOok!

 
avatar
   
Buitenland

Grote delen van Corsica in lichterlaaie

Tags:

BASTIA (ANP) – Op Corsica staat meer dan 2000 hectare natuur in brand. De politie op het Franse eiland heeft een 55-jarige man gearresteerd die vijf bosbranden zou hebben aangestoken, meldt de Franse krant Le Monde.

Beelden laten een indrukwekkende vlammenzee op het eiland zien. Honderden brandweerlieden proberen het vuur onder controle te krijgen. Bijna duizend campinggasten zijn uit voorzorg geëvacueerd van twee campings in Sisco en Pietracorbara in het noordelijke deel van het eiland. De ANWB Alarmcentrale heeft nog geen meldingen ontvangen van Nederlanders die op Corsica in de problemen zijn gekomen.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.