TPOok!

 
avatar
   
Weten & Tech

Specificaties Moto X4 uitgelekt

Tags: ,

LOS ANGELES – De eerste specificaties en beelden van Motorola's nieuwste smartphone uit de X-serie, de Moto X4, zijn uitgelekt. Android Authority weet te melden dat Moto X4 een 5,2 inch Full HD-display krijgt en in een glazen behuizing is gestoken.

De Moto X4 komt in de kleuren Super Black en Sterling Blue op de markt en wordt in vier verschillende configuraties uitgevoerd. Verwacht niet dat dat betekent dat je keuze hebt, want de configuraties zijn bedoeld voor de vier verschillende markten waarin de telefoon wordt uitgebracht. In alle varianten komt een Qualcomm Snapdragon 630-processor met een Adreno 508 grafische chip. In Europa, Noord-Amerika en Latijns-Amerika wordt de X4 uitgerust met 3GB RAM en 32GB opslagruimte terwijl Azië en Oceanië een Moto X4 krijgen met 4GB werkgeheugen en 64GB voor opslag.

De camera is met 12 megapixels niet heel indrukwekkend en de lens lijkt afkomstig uit de Moto Z2 Force. Over de prijs van Motorola's nieuwe middenklasser is nog niets bekend.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.