TPOok!

 
avatar
   
Binnenland

‘Bankmol’ ook verdacht van overval Roosendaal

Tags:

ROOSENDAAL (ANP) – Een 25-jarige medewerker van de Rabobank die vastzit voor medeplichtigheid aan een straatroof in Venlo en een verijdelde overval in Zundert, wordt ook verdacht van betrokkenheid bij een overval in Roosendaal. ,,De overval in Roosendaal maakt deel uit van het onderzoek’’, bevestigde een woordvoerster van het Openbaar Ministerie woensdag.

De 'bankmol' tipte overvallers als klanten veel geld gingen opnemen bij een bankfiliaal. Hij werd op 28 juli aangehouden nadat een arrestatieteam een overval in Zundert had verijdeld en vijf overvallers arresteerde.

De politie gaat ervan uit dat de uitzendkracht op vergelijkbare manier was betrokken bij de overval op een echtpaar in Roosendaal. Het stel werd op 7 juli na thuiskomst van de bank beroofd door drie mannen. Bronnen zeggen dat de buit 20.000 euro was. En op 19 juli werd zo een 63-jarige Duitser in Venlo beroofd van 100.000 euro.

De uitzendkracht van de Rabobank en vijf overvallers zitten nog in voorarrest. De politie zoekt nog uit of de aangehouden overvallers ook betrokken zijn geweest bij de zaken in Roosendaal en Venlo.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.