TPOok!

 
avatar
   
Binnenland

Bestuurders schuiven aan bij formatie

Tags:

DEN HAAG (ANP) – Topbestuurders van de provincies, gemeenten en waterschappen schuiven donderdag aan de formatietafel aan. Ze zijn uitgenodigd om van gedachten te wisselen met de vier partijen die sinds eind juni onderhandelen over de vorming van een nieuwe regering (VVD, CDA, D66 en ChristenUnie).

Een woordvoerder van de kabinetsformatie bevestigde woensdagmiddag berichtgeving van Elsevier Weekblad. Het gaat om vertegenwoordigers van het Interprovinciaal Overleg (de koepelorganisatie van de provincies), de Vereniging van Nederlandse Gemeenten en de Unie van Waterschappen.

Eerder tijdens de formatie zaten onder anderen de president van De Nederlandsche Bank en vertegenwoordigers van werkgevers en werknemers bij de onderhandelaars om hun visie te geven.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.